Hoody Zgłoś Napisano 12 Września 2016 Hej, Czy ktoś z Was posiada ww. odpieniacz? Prośba o podzielenie się opinią na jego temat. Zastanawiam się nad zakupem do swojego baniaka. Akwarium 170x80x60 plus sump 100x50x50. Obsada głównie rybna plus jakieś miekasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irek28 Zgłoś Napisano 17 Września 2016 Witam ja kupiłem ostatnio Ref octopusa regala 250 int szatan normalnie nie Odpieniacz cenowo podobnie a masz dodatkowo automatyczny wyłącznik jak przelewa pianę warto naprawdę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fal Zgłoś Napisano 17 Września 2016 Jeśli mogę Tobie doradzić to aCone ale tylko z pompą EcoRuner , na pompie DC Evo bym go nie brał jest to typowa chińska pompa. Cytuj 160x90x60 , sump 390L , RedSkim 300 , żywej 30 kg , Diuna T5 8x80W , Iks , calciumreaktor AM 1000 , http://dameb.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoody Zgłoś Napisano 17 Września 2016 Spoko. Wybrałem jednak inny model. Bałem się trochę kompletnego braku opinii o aCone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach