Skocz do zawartości

Historia edycji

waldek123blau

waldek123blau

39 minut temu, katani napisał:

Tak, i akwarium i sump. Czekam spokojnie. Jeszcze 2 tygodnie do terminu także luzik. Najpierw musi szafka wrócić od stelaża.

Twojego sprzętu nie widziałem u Przemka ale widziałem stelaż naszej moderatorki Nik@ byl w schnięciu po malowaniu

39 minut temu, katani napisał:

Przyjedzie szkiełko i szafka, będzie można już coś działać. Bo na razie siedzenie i czytanie już mnie drażnić bardzo delikatnie zaczyna. Będzie można składać hydraulikę, elektrykę, wziąć się za lampy.

Jak się nudzisz Katani to wpadaj do mnie,  u mnie jest huk do zrobienia i z hydrauliką i z elektryką a ja jak zwykle nie mam czasu.

waldek123blau

waldek123blau

28 minut temu, katani napisał:

Tak, i akwarium i sump. Czekam spokojnie. Jeszcze 2 tygodnie do terminu także luzik. Najpierw musi szafka wrócić od stelaża.

Ale już bliżej niż dalej. Przyjedzie szkiełko i szafka, będzie można już coś działać. Bo na razie siedzenie i czytanie już mnie drażnić bardzo delikatnie zaczyna. Będzie można składać hydraulikę, elektrykę, wziąć się za lampy.

Twojego sprzętu nie widziałem u Przemka ale widziałem stelaż naszej moderatorki Nik@ byl w schnięciu po malowaniu

37 minut temu, katani napisał:

Ale już bliżej niż dalej. Przyjedzie szkiełko i szafka, będzie można już coś działać. Bo na razie siedzenie i czytanie już mnie drażnić bardzo delikatnie zaczyna. Będzie można składać hydraulikę, elektrykę, wziąć się za lampy.

Jak się nudzisz Katani to wpadaj do mnie,  u mnie jest huk do zrobienia i z hydrauliką i z elektryką a ja jak zwykle nie mam czasu.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.