Skocz do zawartości

Historia edycji

waldek123blau

waldek123blau

Dziś złożyłem drugie przęsło regału pod zbiornik kwarantanny i szczepkarium. Cała długość regału wynosi teraz 570cm. Mam kilka koncepcji jak wszystko poustawiać tak aby kwarantanna miała oddzielny obieg z oddzielnym sumpem i chcę trochę pozmieniać wyposażenie starego sumpa.  np.- Zbiornik podmian wody będzie w innym miejscu. Roboczo piwnica wygląda tak jak na fotce- dalsze prace już wkrótce:

13993475_Plik_001.png

Muszę jeszcze przenieść telewizor bo regał go zasłania, zawieźć akwarium do Przemka z "Akwarium Szczecin" na wiercenie przelotów, zamówić zbiornik szczepkarium, sump i posklejać rury, kupić płytę OSB i piankę morską na podstawę . Trochę się już zadziało w nowym roku! he he he

waldek123blau

waldek123blau

Dziś złożyłem drugie przęsło regału pod zbiornik kwarantanny i szczepkarium. Cała długość regału wynosi teraz 570cm. Mam kilka koncepcji jak wszystko poustawiać tak aby kwarantanna miała oddzielny obieg z oddzielnym sumpem i chcę trochę pozmieniać wyposażenie starego sumpa.  np.- Zbiornik podmian wody będzie w innym miejscu. Roboczo piwnica wygląda tak jak na fotce- dalsze prace już wkrótce:

13993475_Plik_001.png

Muszę jeszcze przenieść telewizor bo regał go zasłania, zawieźć akwarium do Przemka z "Akwarium Szczecin" na wiercenie przelotów, zamówić zbiornik szczepkarium, sump i posklejać rury. Trochę się zadziało w nowym roku! he he he

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.