Skocz do zawartości

Historia edycji

waldek123blau

waldek123blau

Akwarium kwarantannowe kupiłem używane od kolegi,  o wymiarach 160cm x 60cm x 60cm z trzema otworami w dnie w jednym rogu. Przemek będzie musiał dorobić komin wewnętrzny i sump. Akwarium jest na fotce pod moim sumpem. Było wykorzystywane do słodkiej wody i zamiast komina miało przegrody filtracyjne które właśnie skończyłem wycinać.

13994319_Plik_001.png

Jest zrobione ze szkła 12mm i strasznie ciężkie ale mój regał wytrzyma kilka ton obciążenia więc to nie problem. W następnej kolejności mam w planie zlikwidować stelaż pod zbiornikiem podmian - ten biały obok beczki. Te akwarium będzie ustawione na regale ale jest wysokie więc zrobię podwieszenia na trawersach aby wyrównać poziomy i ustawić spad grawitacyjny. Ostatnio żona jak chce ze mną pogadać to musi zejść do piwnicy bo tam siedzę cały czas. Mam tu sporo do zrobienia.

waldek123blau

waldek123blau

Akwarium kwarantannowe kupiłem używane od kolegi,  o wymiarach 160cm x 60cm x 60cm z trzema otworami w dnie w jednym rogu. Przemek będzie musiał dorobić komin wewnętrzny i sump. Akwarium jest na fotce pod moim sumpem. Było wykorzystywane do słodkiej wody i zamiast komina miało przegrody filtracyjne które właśnie skończyłem wycinać.

13994319_Plik_001.png

Jest zrobione ze szkła 12mm i strasznie ciężkie ale mój regał wytrzyma kilka ton obciążenia więc to nie problem.

Jutro mam w planie zlikwidować stelaż pod zbiornikiem podmian - ten biały obok beczki. Te akwarium będzie ustawione na regale ale jest wysokie więc zrobię podwieszenia na trawersach aby wyrównać poziomy i ustawić spad grawitacyjny.

Ostatnio żona jak chce ze mną pogadać to musi zejść do piwnicy bo tam siedzę cały czas. Mam tu sporo do zrobienia.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.