big daddy Zgłoś Napisano 28 Września 2016 Mieli fajne ceny i bardzo fajne korale. W piątek, w dniu technicznym wyglądało to świetnie, niestety coś chyba poszło nie tak i zapanowała ogólna mętność, a korale dostały mocno po tyłkach. Szkoda. Jonafish miał fajne zoasy, blasty i acany. Bardzo ładne quadri. Byk jeszcze Trzmiel i nowa inicjatywa z Częstochowy Twojarafa.pl Największy morszczak targów czyli Argus był nieco pustawy, ale szacun bo akwarium mega fajnie się prezentowało, kupe pracy wykonali. Moim zdaniem nie ma aż takich powodów do narzekania, choć chciało by się więcej efektownych akwariów do oglądania. Za to wielbiciele terra, kotów i psów mieli więcej do oglądania. Wysłane z galaktyki S4 Cytuj Słone "Coś" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xEndriu Zgłoś Napisano 28 Września 2016 byłem i szału nie było na zadnym stoisku Cytuj 820L w obiegu 282.5L http://nano-reef.pl/...2825l-z-lubina/ 72L http://nano-reef.pl/...ropelka-oceanu/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quest Zgłoś Napisano 28 Września 2016 jak pisałem na 10 korali 9 normalnie się pompuje i wygląda ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jude Zgłoś Napisano 29 Września 2016 Z tego co słyszałem ktoś z piatku na sobotę wyłączył prąd na stanowiskach i najbardzie dostaly po d*pach zbiorniki z erybki Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Było: Aquael RM, Kostaka 60x60x60 FullOPTI, AKWA - 135X50X60 OŚWIE. - 240W LED - PS BP 120W FILTRACJA - ODPIENIACZ SKIMZ SM161 + PROBIOTYKA AF + MINI DSB Jest: 170x60x60 320W Led Filtr. Twistman 200-int + probiotyki AF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzemoDH Zgłoś Napisano 29 Września 2016 Byłem i wg mnie nie było tak źle. Fajnie, że takie eventy maja miejsce i mam nadzieje, że powoli będą się rozkręcać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
norbi2222 Zgłoś Napisano 29 Września 2016 jak pisałem na 10 korali 9 normalnie się pompuje i wygląda ok W moim przypadku, zakupiona Euphilia pięknie się pompuje:) , mimo, że wyglądała słabo. Co pokazuje, że korale nie dostały tak strasznie po "tyłku". Cytuj Pozdrawiam, Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach