jackami Zgłoś Napisano 25 Września 2016 po wakacjach akwarium bez widocznych zmian po za quadri. normalnie mial po rozlozeniu ok 15 cm srednicy. od kilku dni ma max 5 cm. jaki moze byc powod takiego zachowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 25 Września 2016 Po nakarmieniu większym kawałkiem krewetki kurczą mi się na dwa dni, jeden po zjedzeniu skopasa skurczył się na tydzień. Sprawdź czy nie brakuje ci jakiegoś zwierzaka w akwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackami Zgłoś Napisano 25 Września 2016 waszysko jest zadnych start, i nie byl karmiony 2 tyg bo bylem na wakacjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek78 Zgłoś Napisano 26 Września 2016 Sprawdź poziom KH i Ca- mój ukwiał tak się zachowuje przy niskim Kh (poniżej 6,5) i wysokim Ca (około 500). Właśnie teraz mam taki problem Cytuj Było: https://www.youtube.com/watch?v=HmIgmk6Zpiw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackami Zgłoś Napisano 26 Września 2016 Sprawdź poziom KH i Ca- mój ukwiał tak się zachowuje przy niskim Kh (poniżej 6,5) i wysokim Ca (około 500). Właśnie teraz mam taki problem parametry jak w stopce wiec to chyba nie to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek78 Zgłoś Napisano 26 Września 2016 Rzeczywiscie, nie zwróciłem uwagi. Pomyśl co zrobić z no3 bo taki poziom na pewno nie pomaga. Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka Cytuj Było: https://www.youtube.com/watch?v=HmIgmk6Zpiw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldigar Zgłoś Napisano 27 Września 2016 (edytowane) Ja mam NO3 na poziomie 20 i quadricolory ładnie rosną i się dzielą. Właśnie sprzedałem 3 sztuki a pół roku temu miałem tylko jednego. Moim zdaniem to nie jest problem z NO3. Edytowane 27 Września 2016 przez Waldigar (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackami Zgłoś Napisano 27 Września 2016 (edytowane) nadal jest zwiniety.bałzenki go miziają ale on nie reaguje.kolor ciemno czerwony, małe cieńskie czułki.( mial piekne napompowane cycuszki). to trwa juz tydzien dzis go nakarmie ciekawe czy przyjmie pokarm. Edytowane 27 Września 2016 przez jackami (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gerard Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2016 mysle ze ukwiały dzielą sie jak maja kiepskie warunki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach