Yarecki Zgłoś Napisano 4 Października 2016 Witam! W sobotę wystartowałem akwarium 120x50x50 bez sumpa, około 19kg żywej skały, odpieniacz kupiłem używany Deltec MCE 600, przed chwilą pompka w odpieniaczu przestała działać. Czy Można dokupić gdzieś samą pompę ? Może ktoś ma do sprzedania? Jak długo skała może tak się kisić bez odpieniacza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciej72 Zgłoś Napisano 4 Października 2016 Spokojnie niech tylko cyrkulacja dmucha odpieniacz i tak by nie miał co pienić. Poszukaj na forum a jak nie znajdziesz mas sklepy w okolicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarecki Zgłoś Napisano 4 Października 2016 Spokojnie niech tylko cyrkulacja dmucha odpieniacz i tak by nie miał co pienić. Poszukaj na forum a jak nie znajdziesz mas sklepy w okolicy. Dzięki za szybką odpowiedź. Poszukałem chwilę ale widzę tylko nowe odpieniacza powyżej tysiąca, samych pomp brak ale na szczęście znalazłem stronę z nowymi częściami zamiennymi. Za 75 euro z kurierem DHL Może się komuś przyda: http://www.sewatec.de/deltec-spare-parts/skimmer-spare-parts-mce-600/ Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 4 Października 2016 (edytowane) Tam jest chyba pompa Aquabee 2000. Za 300zł w erybce. A w Coralfarm.eu jest biała za 380. Nie wiem jak ta z coralfarmu ale z erybki ma wirnik lopatkowy. Wysłane z Tapatalka Edytowane 4 Października 2016 przez grzegorz88wroc (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 4 Października 2016 wirnik można wydrukować (dział diy - jest o tym) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 4 Października 2016 Pewnie ma wirnik ze starej, w crazy coral jest za 250zl. Wysłane z Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janusz-pśl Zgłoś Napisano 5 Października 2016 Zadzwoń do erybki. Niedawno kupowałem taką pompę u nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarecki Zgłoś Napisano 5 Października 2016 Zadzwoń do erybki. Niedawno kupowałem taką pompę u nich. Ok, dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach