Dasti Zgłoś Napisano 9 Października 2016 (edytowane) Witam. Posiadam odpieniacz mce 600 i do tej pory nie było z nim problemów. Od kilku dni mnóstwo bąbelków przedostaje się dołem [ obok pompki] do komory z której woda wypływa do akwarium. Wygląda to tak jakby część powietrza którą wyrzuca pompa falując opadała ,była zasysana do drugiej komory i jest wrzucana do akwarium. Odpieniacz był gruntownie czyszczony ok.2 miesiące temu .Czy ktoś miał może podobny przypadek z tym pienidłem. Edytowane 9 Października 2016 przez Dasti (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dasti Zgłoś Napisano 12 Października 2016 Fajnie że aż tyle pomocnych odpowiedzi się pojawiło. Dziękuję . Temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciej72 Zgłoś Napisano 12 Października 2016 (edytowane) Masz coś takiego jak szukaj Było kilkanaście tematów związanych z bąblami MCE 600 Sam go używam i czasami szlak mnie chce trafić bo zachowuje się czasami jak kobieta strzeli focha i puszcza bąble Edytowane 12 Października 2016 przez kosciej72 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 12 Października 2016 http://lmgtfy.com/?q=deltec+mce600+nano+reef Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach