michu94 Zgłoś Napisano 9 Października 2016 Witam, ostatnio bylem w wroclawskim zoo i zaciekawaila mnie pewna rzecz, mianoiwcie zwierze. Bylo one cienkie, dlugie, (jakby jakis robal) mialo ok 8cm, i wystawalo z piasku, lapalo swoim malym pyszczkiem drobinki zarcia falujace w wodzie, o dziwo to cos potrafilo wyciagnac sie nawet do 15cm... grubosci kciuka. Co to bylo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opo Zgłoś Napisano 9 Października 2016 Pewnie Gorgasia preclara Wysłane z mojego MSP95009 przy użyciu Tapatalka Cytuj 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 9 Października 2016 Podejrzewam: http://pl.reeflex.net/tiere/480_Heteroconger_hassi.htm Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quest Zgłoś Napisano 9 Października 2016 byłem widziałem to Gorgasia preclara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu94 Zgłoś Napisano 10 Października 2016 Swietnie panowie, dzieki! Gorgasia jest mega! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach