Skocz do zawartości

Historia edycji

volf

volf

Witam. Niestety z braku czasu na zajmowanie się akwarium jestem zmuszony je zlikwidować. W wolnej chwili wystawie całość na targowisku.

Między innymi,  cztery ukwiały, dwa duże zielone sarco, wielka różowa sinularia, trzy duże drzewa capneli, zielona trawa super fluo, osiem rhodaktisy zielonych fluo, kilka fioletowych, rozne grzyby i to  wszystko porośnięte na dwóch foremnych okrągłych skalach, jest też kilka skałek z różnymi zoa, para pięknych błaznów, krewetka,jezowiec i ogrom ślimaków. 

edyt. Akwarium sprzedane, do zobaczenia w listopadzie 

volf

volf

Witam. Niestety z braku czasu na zajmowanie się akwarium jestem zmuszony je zlikwidować. W wolnej chwili wystawie całość na targowisku.

Między innymi,  cztery ukwiały, dwa duże zielone sarco, wielka różowa sinularia, trzy duże drzewa capneli, zielona trawa super fluo, osiem rhodaktisy zielonych fluo, kilka fioletowych, rozne grzyby i to  wszystko porośnięte na dwóch foremnych okrągłych skalach, jest też kilka skałek z różnymi zoa, para pięknych błaznów, krewetka,jezowiec i ogrom ślimaków. 

Jeśli znajdzie się chętny na całość życia to cena będzie naprawdę atrakcyjna, będzie to ułamek cen targowiskowych . Korale wielkie i zdrowe a akwarium bez najmniejszych oznak plag.

Zainteresowanym mogę wysłać dokładne zdjęcia z wymiarami korali i skały

volf

volf

Witam. Niestety z braku czasu na zajmowanie się akwarium jestem zmuszony je zlikwidować. W wolnej chwili wystawie całość na targowisku. Między innymi,  cztery ukwiały, dwa duże zielone sarco, wielka różowa sinularia, trzy duże drzewa capneli, zielona trawa super fluo, osiem rhodaktisy zielonych fluo, kilka fioletowych, rozne grzyby i to  wszystko porośnięte na dwóch foremnych okrągłych skalach, jest też kilka skałek z różnymi zoa, para pięknych błaznów, krewetka,jezowiec i ogrom ślimaków.  Jeśli znajdzie się chętny na całość życia to cena będzie naprawdę atrakcyjna, będzie to ułamek cen targowiskowych . Korale wielkie i zdrowe a akwarium bez najmniejszych oznak plag.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.