inn0vat1on Zgłoś Napisano 4 Listopada 2016 Sterowalna czy tylko on/off timerem? Cytuj The more you know, the less you don't know. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opo Zgłoś Napisano 4 Listopada 2016 (edytowane) Najprostsza on off zbudowałem to żeby doświetlić tylko, od wschodów i zachodów mam razora, a ten stworek jest na czasówce razem z t5, teraz jestem bardzo zadowolony z efektu niestety jak patrzę do korony to jest tam tak na mieszane że masakra Wysłane z mojego MSP95009 przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Listopada 2016 przez opo (wyświetl historię edycji) Cytuj 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 4 Listopada 2016 (edytowane) opo, chciałeś to masz, ale szału niema wentylatory, jeden na świt\zmierzch i jeden na dzienne świt\zmierzch 30w rb dzienne 30w niebieskie/białe wiatraki narazie na zewnątrz ale pójdą w środek Edytowane 4 Listopada 2016 przez volf (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opo Zgłoś Napisano 4 Listopada 2016 opo, chciałeś to masz, ale szału niemawentylatory, jeden na świt\zmierzch i jeden na dzienne świt\zmierzch 30w rb dzienne 30w niebieskie/białe Może to nie jest etheral ale ładnie w porównaniu do mojej to high quality .naprawdę ladna pozdrawiam Wysłane z mojego MSP95009 przy użyciu Tapatalka Cytuj 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach