bibik Zgłoś Napisano 8 Listopada 2016 (edytowane) Witam zaczął mi puszczać bąbelki powietrza wylotem wody . Całe akwa mam w pęcherzykach powietrza.Co może być tego przyczyną? Obniżałem, podnosiłem poziom wody w odpieniaczu nic się nie zmieniło, Edit niestety to nie z wylotu lecą te bąbelki tylko spod podstawy??????? tej białej kwadratowej Edytowane 8 Listopada 2016 przez bibik (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 8 Listopada 2016 tak sam z siebie zaczął "pluć" nic nie robiłeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bibik Zgłoś Napisano 8 Listopada 2016 (edytowane) Witam zaczął mi puszczać bąbelki powietrza wylotem wody . Całe akwa mam w pęcherzykach powietrza.Co może być tego przyczyną? Obniżałem, podnosiłem poziom wody w odpieniaczu nic się nie zmieniło, Edit niestety to nie z wylotu lecą te bąbelki tylko spod podstawy??????? tej białej kwadratowej Myślę ze pluł od jakiegoś czasu tylko teraz przekroczył granice krytyczną Jakaś nieszczelność sie zrobiła tylko gdzie? Wyraźnie leci to spod dna czyli tego białego kwadratu ,czyli tuba jest szczelna? Ma może ktoś tego mini Bubble King 200? Edytowane 8 Listopada 2016 przez bibik (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 8 Listopada 2016 pewno źle/krzywo poskładany jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bibik Zgłoś Napisano 8 Listopada 2016 (edytowane) Nie to jednak z wylotu zachodzi pod spód, czyli jednak jest szczelny tylko zaczął puszczać bąble do wylotu .Odkryłem tłumik sie przypchał ,założyłem drugi wężyk do dodatkowego otworu na powietrze i bąble zniknęły Edytowane 8 Listopada 2016 przez bibik (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach