Creol Zgłoś Napisano 23 Listopada 2016 W prawdzie mysle wciaz o obiegowce Aquabee 8000, ale znajomy ostatnio wspomnial, ze Ecotech warte uwagi. Ktos ja ma? Jakie wrazenia? Wole sie upewnic, nim zamowie aquabee... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregorq Zgłoś Napisano 23 Listopada 2016 (edytowane) Mam M1 - jest supercicha. Co chcieć więcej? PS. Zastanawiam się czy VM1 to błąd czy może jakiśnieco już inny model? Edytowane 23 Listopada 2016 przez Gregorq (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwa: 100x55x60h, Sump: 70x45x45, 2xAI Hydra 26 + AI Director, Deltec SC1456, Ecotech Vectra M1, 2x RW-8, 1x RW-4, NP reducing biopelletsTM Syn-Biotic, Balling CZDA+AF Component Strong Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Creol Zgłoś Napisano 27 Listopada 2016 Mam M1 - jest supercicha. Co chcieć więcej? PS. Zastanawiam się czy VM1 to błąd czy może jakiśnieco już inny model? VM1 to ta sama- V jak Vectra ;-) A jak rozwiazales problem z inna srednica? Przejsciowki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregorq Zgłoś Napisano 29 Listopada 2016 Kupujesz takie coś http://erybka.pl/product-pol-895-Dwuzlaczka-z-uszczelka-25-mm.html tylko nie pamietam czy na 32 czy 25 i pół z tego pasuje zamiast oryginalnej niebieskiej nakrętki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Akwa: 100x55x60h, Sump: 70x45x45, 2xAI Hydra 26 + AI Director, Deltec SC1456, Ecotech Vectra M1, 2x RW-8, 1x RW-4, NP reducing biopelletsTM Syn-Biotic, Balling CZDA+AF Component Strong Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Creol Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2016 (edytowane) dzieki za podpowiedz, juz przekazalem do sklepu, gdzie ja zamawiam i moze wszystko przyjdzie razem, do siebie idealnie pasujace Edytowane 1 Grudnia 2016 przez Creol (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach