irekjanosik Zgłoś Napisano 23 Listopada 2016 witam mam pyt czy trzyma ktos mandaryny wspaniale z innymi?chodzi mi np wspanialy z marmurkowym czy bedzie walka?pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 23 Listopada 2016 Podstawa to mieć dużo życia w postaci robaków albo takie które jedzą mrożonki. Inaczej po miesiącu padną z głodu. Wysłane gołębiem pocztowym z pomocą Tapatalka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irek28 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2016 Ja mam wspaniałego i marmurkowatego nic sobie nie robią jedzą tez mrożonki od początku nie miałem problemu ze tylko ze skały życie zjadały Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 23 Listopada 2016 Może wystapic po miedzy ta samą odmianą ale mało prawdopodobne Ale nic pewnwgo Co najciekawsze krzywdy sobie nie robią choć to tak wygląda jak by chciały się zatłuc Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ibiza Zgłoś Napisano 24 Listopada 2016 Podstawa to mieć dużo życia w postaci robaków albo takie które jedzą mrożonki. Inaczej po miesiącu padną z głodu. Wysłane gołębiem pocztowym z pomocą Tapatalka. i to byla wyczerpujaca odpowiedz na pytanie kolegi Cytuj zbiornik 120x60x60 +sump . odpieniacz Sebastek czarna perla na Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040 , cyrkulacja wp-40 rw-15 , obieg Jebao9000 , oswietlenie Gieseman Matrix II 8x39w . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pafnucy80 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2016 w 250l (ze stopki) moze im byc za ciasno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach