Skocz do zawartości

Historia edycji

Margolee

Margolee

Poprawa zdania

Witam, 

Mam nadzieje że autor tematu się nie obrazi ale mam pytanko o as a nie chciałem zakładać nowego wątku.

Miałbym 2 pytanka tj:

1- jakimi diodami oświetlać tylko czerwone 660nm, czy dołożyć niebieską 430nm a może białą. Jeśli białą to jaką, ciepłą czy zimną?

2-  robię as z 4 siatkami ( widok z góry rurki będą tworzyć krzyż, obudowa będzie kwadratem a diody będą w każdym rogu). Jedne diody będą oświetlać dwie siatki. Chciałbym dać w każdy z rogów 6 razy cree xpe, tylko właśnie jakie?

Teraz pytanko,  czy te diody nie będą zbyt daleko. Czy takie rozwiązanie jest dobre?

Margolee

Margolee

Witam, 

Mam nadzieje że autor tematu się nie obrazi ale mam pytanko o as a nie chciałem zakładać nowego wątku.

Miałbym 2 pytanka tj:

1- jakimi diodami oświetlać tylko czerwone 660nm, czy dołożyć niebieską 430nm a może białą. Jeśli białą to jaką, ciepłą czy zimną?

2-  robię as z 4 siatkami ( widok z góry rurki będą tworzyć krzyż obudowa będzie kwadratem. I teraz moje pytanie, diody będą w każdym rogu. Jedne diody będą oświetlać dwie siatki. Czy te diody nie będą zbyt daleko. Czy takie rozwiązanie jest dobre?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.