Skocz do zawartości

Historia edycji

SU1

SU1

A dzięki ,  i proszę kilka foć .
No to tak , akwarium powoli się podnosi po zgniłym "fito ".
O dziwno mocno dostały tylko miękkie , trzy odmiany briareum poszły na wieczną rafę  , tak samo  clavularia papaya . Twarde zatrzymały się w miejscu i straciły kolory .A miały być takie delikatne .... . 
Jeszcze kilka tygodni i myślę nie będzie śladu zapaści i kolory  akr wrócą w pełni bo reszta już w normie .

A... jeszcze lenistwo i chęć testowania skłoniła mnie do kupna 123 z AF , po tygodniu mogę powiedzieć że zielony kolor się poprawił .
XZkioVu.jpg

1FzkZEV.jpg

BBvLJ0W.jpg

Q7rNlw0.jpg

0h6Pm1c.jpg

TXjUsAx.jpg

SU1

SU1

A dzięki ,  i proszę kilka foć .
O dziwno mocno dostały tylko miękkie , trzy odmiany briareum poszły na wieczną rafę  , tak samo  clavularia papaya . Twarde zatrzymały się w miejscu i straciły kolory .A miały być takie delikatne .... . 
Jeszcze kilka tygodni i myślę nie będzie śladu zapaści i kolory  akr wrócą w pełni bo reszta już w normie .
XZkioVu.jpg

1FzkZEV.jpg

BBvLJ0W.jpg

Q7rNlw0.jpg

0h6Pm1c.jpg

TXjUsAx.jpg

SU1

SU1

XZkioVu.jpg

1FzkZEV.jpg

BBvLJ0W.jpg

Q7rNlw0.jpg

0h6Pm1c.jpg

TXjUsAx.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.