Cichyppg Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2016 Witam czy to jest normalnie ze calustrea się tak "pompuje" ? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
n3on Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2016 Witam czy to jest normalnie ze calustrea się tak "pompuje" ?Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka To bardzo normalne dla żerowania w nocy. Po prostu łapie pokarm polipami. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cichyppg Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2016 Aha hehe bo nie wiedziałem i myślałem ze coś się z nią dzieje od kilku dni juz tak robi. A leje Zooplankton i fluid koral z jbl Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
n3on Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2016 Aha hehe bo nie wiedziałem i myślałem ze coś się z nią dzieje od kilku dni juz tak robi. A leje Zooplankton i fluid koral z jblWysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka To właśnie dlatego żre bo lejesz dla niej żarcie :-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cichyppg Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2016 A możesz mi powiedzieć jeszcze jak one się namnazaja ? Dzieła się taj jak ukwiał czy rośnie tak jak np zoa ? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
n3on Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2016 A możesz mi powiedzieć jeszcze jak one się namnazaja ? Dzieła się taj jak ukwiał czy rośnie tak jak np zoa ?Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Główki dzielą się na pół. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach