wolan91 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2016 (edytowane) Witam czy ktoś wie co znajduje się an tych 3 zdjęciach ? NR1 jakieś dziwne białe jakby szklane porosty Nr 2 Oko Saurona Nr 3 żółte jakby gąbkowe narosty na skałach ( mam tego pełno , rosną tylko w mocno oświetlonych miejscach ? Edytowane 21 Grudnia 2016 przez wolan91 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek78 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2016 1. Ślimak osiadły 2. Gąbka 3. Niewyraźne zdjęcie nr 1 jeśli mówimy o "szklanych porostach" to najprawdopodobniej mszywioły Cytuj Było: https://www.youtube.com/watch?v=HmIgmk6Zpiw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2016 zmień tytuł bo razi po oczach Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2016 2. ja bym stawiał na glon Valonia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob_taczis Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2016 2. ja bym stawiał na glon Valonia Ja też stawiam na valonia .Ostatnio miałem u siebie takiego wielkości 5 groszówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bleq Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2016 3 - okrzemki .. tzn mam taka nadzieje bo u mnie to samo i walcze.. Cytuj Jaminik 200 GT:) 240l w obiegu , dluugie na 1,7m. Pompownia Jebao. 320W T5 Skała 90% ceramika Życie - po wielu porażkach - Zadowolone i w koncu rośnie !! Błazny w związku mieszanym, Ptera LGBT, Jaśka z Rewolwerem, Wargatek Struś , Baca i wesoła rodzinka Krewetek. w planie male DSB i refugium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niwre37 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2016 1 ,slimak 2.valonia 3 .pewnie jakiś makroglon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2016 (edytowane) 1-dziwne białe, szklane porosty to gąbka. 2-valonia Edytowane 22 Grudnia 2016 przez maciej01 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach