Mardo Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2017 Witam. Muszę zrobić cobie przerwę z akwarystyką więc zbiornik opuszcza moje mieszkanie, szkoda się go pozbywać bo ma 2.5 roku. Wiem że nie wolno przechowywać go na mrozie ale potrzebował bym dokładniejszych informacji, mogę go postawić w pomieszczeniu w którym temperatura w zimę waha się między 2 i 10 stopni. Czy to zbyt niskie temperatury? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej K. Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2017 Nic mu nie będzie . śmiało możesz ja tak trzymałem akwaria i nic im się nie stało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2017 I mróz też mu nie zaszkodzi, w oknach też masz takie samo szkło i jakoś im nie szkodzi, a jak postawisz w temp. 2-10 st.c to tym bardziej jemu nic nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz T Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2017 Może stać na mrozie pod warunkiem że będzie idealnie suchy i dokładnie zabezpieczony. Cytuj 600l w obiegu, OPTI z kominem, lampa LED PANDORA HYPERION R2 HYBRID, obieg DC6000, odpieniacz na tunze silence 9430.040, PROFILUX II Ex 2xPh, redox, SMS itp, DP-4 na balingu, sump 80x80x40 + refugium, miękko-LPS-SPS. Naprawimy wszystko co jest związane z elektroniką i nie ucieka na drzewo. Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki. Cuda zajmują mi trochę czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mardo Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2017 Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach