plaster2 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Zastanawiam się którą lampę kupić ati sunpower 6x39w dimm czy GIESEMANN - MATRIX II DIMTEC 6x39w. Co polecicie ? Edytowane 7 Stycznia 2017 przez plaster2 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fabi1990 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2017 Ogólnie nie jestem fanem ściemnialnych lamp T5 osobiście wybrał bym zwykłą. Najlepiej to ATI POWERMODULE ale jeśli z tych dwóch to ja osobiście wybrał bym giesemanna. Oby dwie lampy nad którymi się zastanawiasz świecą bardzo podobnie. Giesemann napewno lepiej się prezentuje jeśli chodzi o sam wygląd. Cytuj Akwarium 1200L + Sump 450L, Odpieniacz BK500, Oświetlenie LED EcoTech Radion XR30W, Cyrkulacja EcoTech VorTech MP40 + MP60, Obieg Tunze Silence Pro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plaster2 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2017 A czym sie rozmi sunpower od powermodule? Na wzgledach estetycznych mi nie zalezy. Czemu nie sciemnialna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2017 Która!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fabi1990 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2017 Obudową, odbłyśnikami, chłodzeniem ogólnie jest to wyższy model lampy. Sterowanych T5 nie lubię bo sterowanie w nich jest dość słabe (słaby zakres) oraz żywotność samych świetlówek jest inna. Co do Matrixxa to jest tez według mnie lepiej wykonany. Lampa jest mocniejsza i bardziej stabilna, bardziej sztywna. Cytuj Akwarium 1200L + Sump 450L, Odpieniacz BK500, Oświetlenie LED EcoTech Radion XR30W, Cyrkulacja EcoTech VorTech MP40 + MP60, Obieg Tunze Silence Pro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach