CNA Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Wczoraj po miesiącu od startu wyczyściłem obiegówkę. Po wyczyszczeniu działa jak traktor, w nocy musiałem wyłączyć bo nie było szans zmrużyć oko. Znacie jakieś sposoby na wytłumienie, czy musi minąć dzień-2, tydzień -2, zanim znowu brud ją wytłumi. Najbardziej zastanawia mnie to, że po wyjęciu z pudełka od nowości nie była taka głośna, wręcz była absolutnie bezgłośna. Wyprzedzam ewentualne pytanie, tak, złożyłem ją dobrze. Będę wdzięczny za pomoc Edytowane 15 Stycznia 2017 przez CNA (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gothmog Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2017 Coś się spoerdolilo, mam jedną od prawie 2 lat i po czyszczeniu zawsze była bezglosna.Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNA Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2017 naprowadziłeś mnie i tak rozebrałem i złożyłem, rozebrałem i złożyłem i tak ze 4 razy aż w końcu działa jak należy, trochę bzyczy, ale bez porównania, dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach