Marqo Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2017 Dotarł nowy sarco a wraz z nim dziesiątki wieloszczetow. Nogę ma przyrosnieta do gruzu koralowego. Staram się je wybierać lecz obawiam się ze ręcznie nie dam rady wszystkiego wyłapać. Koralowiec leży w osobnym pojemniku. Można go wykąpać w czymś aby pozbyć się robactwa a nie zaszkodzić Sarcopythonowi? Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2017 wrzuć tam (do tego pojemnika) kawałek krewetki - same wyjdą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smieszny5g Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2017 seachem reef dipWysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj "One who cannot love her smallest creations, cannot claim to stand before Nature". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2017 A może nogę zamoczyc w ro? Jak długo? Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smieszny5g Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2017 jeżeli chcesz żeby było tanio a dobrze możesz spróbować Dettol Liquid Antiseptic Disinfectant na YT znajdziesz jakie dawki i tp. Ja obecnie tego nigdy nie robiłem. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj "One who cannot love her smallest creations, cannot claim to stand before Nature". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotr7 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2017 Trzymając w powietrzu polej samą stopę wodą RO, albo na chwilę zanurz. Same wyjdą, potem tylko penceta. Chociaż z drugiej strony, co Ty masz do wieloszczetów? P. Cytuj Takie tam 53L, 50x30x35, Koralia Nano, Tunze 9001, kaskada HBL501, lampa LED, SPECTRA, 30W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c-sys Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2017 (edytowane) 27 minut temu, piotr7 napisał: Trzymając w powietrzu polej samą stopę wodą RO, albo na chwilę zanurz. Same wyjdą, potem tylko penceta. Chociaż z drugiej strony, co Ty masz do wieloszczetów? P. no właśnie zostaw wieloszczety w spokoju niech se żyją robaczki Edytowane 25 Stycznia 2017 przez c-sys (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach