lukaszra Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2017 Siema powiedzcie proszę jaki może być otwór wycięty w blacie na około przelotów ?? bo wyciałem w kwadrat na około i się zastanawiam czy nic się nie stanie chciałem sobie zrobić dogodne dojście do montażu hydrauliki i nie wiem czy nie przesadziłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2017 Jak nie zrobiłeś z zapasem po poł metra z każdej strony,to nie musisz się martwić [emoji14] . Ja mam tak wycięte przez erybkę [emoji4] . baszurek nadaje mobilnie... Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszra Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2017 ok dzieki no to mam tak samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2017 Zabezpiecz tylko krawędzie płyty wewnątrz otworu przed wilgocią,ja wysmarowałem silikonem[emoji4].baszurek nadaje mobilnie... Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszra Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2017 okeyo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszra Zgłoś Napisano 2 Lutego 2017 o kurde patrze ze u mnie jest nieco wiecej ,, jest tu jakiś szpec od tego ?? nada sie czy blat do wymiany ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszra Zgłoś Napisano 3 Lutego 2017 noo ejjj nikt nie ma pojecia ??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek78 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2017 Jest ok, nic się nie stanie- siekierką to wyrąbałeś Akwarium musi być podparte na krawędziach, może stać nawet tylko na stelażu A tam na tej części gdzie nie widać styropianu on jest? Czy wisi w powietrzu? Bo to byłoby niedobrze. Swoją drogą co tak grubo tego podkładu Cytuj Było: https://www.youtube.com/watch?v=HmIgmk6Zpiw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszra Zgłoś Napisano 3 Lutego 2017 nieeee oryginał wyżynarka ale nóz jakies taki zeby mial jak do stali i poszarplo sie mu nieco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach