big daddy Zgłoś Napisano 1 Lutego 2017 Cześć Poszukuję posiadacza w/w telewizora, który jest jeszcze na gwarancji. Ma ktoś taki sprzęt? Wysłane z galaktyki S6 Cytuj Słone "Coś" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 22 Marca 2017 Jak jest na 3 lata gwarancja to jeszcze mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
big daddy Zgłoś Napisano 22 Marca 2017 Dziędki za odzew, gwarancja standardowa na dwa lata.Niestety tv było za blisko akwa lub odwrotnie. Padła matryca, miesiąc po gwarancji... Peszek Wysłane z galaktyki S6 Cytuj Słone "Coś" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 23 Marca 2017 Tylko nie pamiętam czy nie dokupywałem gwarancji, a papiery mam w PL. Będę dopiero w maju w PL. Jak Cię to jakoś jeszcze interesuje. Źle że te posty z offtop są tak słabo widoczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach