dawa27 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2017 Witam właśnie walczę z Dino wodą utlenioną metoda ma zadowalające efekty tylko czy ktoś powie czy mogę razem z wodą dać węgiel aktywny i Equo Remover PO4 & SiO2 czy woda utleniona może mieć jakieś reakcje z tymi absorberami?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dewo Zgłoś Napisano 3 Lutego 2017 z tego co wiem to powinieneś nawet dać węgiel aktywny żeby wyłapał syf po dino bo niby coś wydziela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 3 Lutego 2017 13 minut temu, Dewo napisał: z tego co wiem to powinieneś nawet dać węgiel aktywny żeby wyłapał syf po dino bo niby coś wydziela Chyba po kuracji a nie w trakcie? Dawid. Czytałeś ten temat? Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej K. Zgłoś Napisano 3 Lutego 2017 lej wodę i znikną a absorbery na końcu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
technix zakopane Zgłoś Napisano 3 Lutego 2017 Jakie dawki lejecie na 100lWysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj 200x80x80 low tech,,pompa jebao 15000l/h,,cyrkulacja 2x maxspect gyre fx 280,,odpieniacz reef octopus 5000,,lampa blau luminia 1080,,obsada lps i miekkie (Wszyscy jestesmy psychiczni lecz nie wszyscy zdiagnozowani) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 3 Lutego 2017 8 minut temu, technix zakopane napisał: Jakie dawki lejecie na 100l Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Przeczytaj cały temat z linka 2 posty wyżej. Unikniesz wielu błędów. Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawa27 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2017 (edytowane) ok dzięki takie same dawki daje jak w temacie który podałeś 5 ml na 100l widzę efekty oczywiście metoda wspomagana wymianą wszystkich pre filtrów w ro di bo test na krzemiany mi się zabarwił na 0,5 mimo że tsd pokazuje 0 ;/ Edytowane 3 Lutego 2017 przez dawa27 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach