maskonur Zgłoś Napisano 25 Lutego 2017 Stan na dzis Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj 310 litrow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alic3 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2017 Musieliście dostać już w takim stanie, może ten ktoś chciał się jej szybko pozbyć bo nie wiedział co się dzieje. Raczej tak szybko główka "nie ucieka". Ale grunt że u Ciebie odżyła. Wysłane gołębiem pocztowym z pomocą Tapatalka. Nie - poważnie, u sprzedającego była ładna i równa, mąż wybierał egzemplarz. Gdzieś później na forum przeczytałam że to forma dzielenia się i u mnie tak właśnie było - główka matka obecnie nie ma śladu po glucie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maskonur Zgłoś Napisano 3 Marca 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj 310 litrow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maskonur Zgłoś Napisano 15 Marca 2017 Paaanie, zdycha jak nic.... taa. Zreszta sami osądźcie :Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj 310 litrow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alic3 Zgłoś Napisano 25 Marca 2017 Pozno wrocilam z pracy to slabo jarze ale chesz dac znac ze jest ok tak? ) zdaje sie ze skapło co miało skapnąć i reszta się pompuje główki ladnie sie podzieliły [emoji1303]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sky Zgłoś Napisano 26 Marca 2017 a to z tyłu to wieloszczet ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maskonur Zgłoś Napisano 26 Marca 2017 To włochate wężowidło Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj 310 litrow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maskonur Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2017 Tak wyglada po paru miesiącach:To co spadło na skale to przyrosło i żyje Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj 310 litrow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2017 U mnie w zeszłym tyg tak zaczęła ściekać euphillia - to niestety było umieranie. Też liczyłem że może z kawałków które odpadły coś wyrośnie ale nic z tego. U mnie to się zaczęło od jakichś problemów z wodą, od ok miesiąca miałem PO4 niewykrywalne i chyba głodowały, ostatnie 2-3 dni juz się nie pompowały do tego za słaba cyrkulacja i jakieś toksyny chyba bo woda zaczęła trochę śmierdzieć.. Odeszły euphillie i quadri. na szczęście poza nimi miałem tylko sarco i trochę zoa które żyją. Trudna lekcja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maskonur Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2017 Tez kiedys mialem problem z Euphyliami. Co ciekawe glowka ktora odpadla mieszkala sobie w kubeczku w sumpie (pod lampa) przez 5 miesiecy i czula sie dobrze . Niestety przy czyszczeniu z rozpedu ja wylalem Z martwego szkieletu zas wyroslo ok 7 nowych glowek. Cytuj 310 litrow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach