11 minut temu, sosna napisał:wiadomo ile ta miareczka dolaczona do zestawu ma?producent dal ciala i nie oznaczyl na miarce ile ma ml.sa dwie kreski i nic pozatym.Moze poprawia to albo zmienia opis bo jest napisane tylko ze 10ml na 100l wody.ogolnie to malo profesionalne ze strony producenta z ta miarka i brak opisu jak przechowywac
Dobre pytanie. Specjalnie przed chwilą sprawdziłem. Miarka ma ok. 10 ml, przy czym do pierwszej kreski wyszło mi 5 ml, do pełna 9,5 ml. Natomiast zgadzam się z Tobą w 100%, że brakuje opisu sposobu przechowywania. I nie wiem, czy dozowanie jest przemyślane, bo chyba nie odważyłbym się podać 10 ml na 100l wody, tymbardziej więcej niż raz w tygodniu (w ulotce widnieje zapis "Minimum raz w tygodniu w dawce 10ml/100l wody"). Kupując mojego LifeSource'a miałem okazję rozmawiać z przedstawicielem handlowym AquaForest i mówił, że ta dawka (10ml - jedna miarka) jest na 1000l wody. Nie wiem, czy to błąd przedstawiciela, czy producenta w ulotce, ale AF mogłoby to sprostować... Ogólnie produkt super i u mnie się sprawdza, ale myślę, że jest jeszcze parę rzeczy do poprawy.