sky Zgłoś Napisano 11 Marca 2017 (edytowane) wczoraj zaczął mi się pojawiać brązowy glut na euphlili, dzisiaj cała euphilia już była pokryta bardzo grubym glutem, więc w niewiedzy co to zacząłem recznie sciągać go, udało się w 80%, ale glut sie porozwalał po akwarium... popatrzyłem dopiero co to może być i widzę że prawdopodobnie jelly brown... powiedzcie jak teraz ratować akwarium ? da się, czy już trzeba zacząć płakać ? czy jakbym spróbował przepłukać euphilie w RO to może coś to dać ?? Edytowane 11 Marca 2017 przez sky (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 11 Marca 2017 W tym temacie ostatnio było sporo napisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawecki1984 Zgłoś Napisano 11 Marca 2017 Poczytaj. Ostatnio użytkownik Greger się z tym zmagał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sky Zgłoś Napisano 11 Marca 2017 (edytowane) tylko nie podał co to za lekarstwo bo sam nie zna nazwy póki co wyczyściłem z gluta tyle ile dałem rady, następnie 10 min w Betadyne i koral wygląda tak: myślicie że odżyje ? Edytowane 11 Marca 2017 przez sky (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 11 Marca 2017 Jak poczytasz różne tematy o tej infekcji, to więcej jest przegranych niż wygranych. Jakieś szanse zawsze są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach