Bzyk002 Zgłoś Napisano 21 Marca 2017 Witam, aktualnie używam Buffera KH Reef Foundation "B" od RED SEA, ale chciałbym zapytać jaki waszym zdaniem jest dobry i wydajny buffer KH? Myślałem nad firmą Aquaforest bo z niej mam sól ale piszą że ma w sobie dodatkowo Mg i Ca a te pierwiastki u mnie są po za skalą. (testy Saliferta) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 21 Marca 2017 w 30l nie wystarczają podmiany ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyk002 Zgłoś Napisano 21 Marca 2017 Niestety nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 21 Marca 2017 kup sodę oczyszczoną Wodorowęglan sodu CZDA jakieś 6 - 7 zł za kilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KKaluzin Zgłoś Napisano 21 Marca 2017 a jak często robisz podmiany ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 21 Marca 2017 I jak duże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyk002 Zgłoś Napisano 21 Marca 2017 Podmiany robie co tydzień- 5L (akwarium 30L + 10L sump) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 21 Marca 2017 Nie wiem jakie masz kh i jakie spadki, ale jak chcesz tanio to tak jak pisał silvia soda oczyszczona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach