Skocz do zawartości

Historia edycji

waldek123blau

waldek123blau

Stopniowo likwiduje korale miękkie i zastępuje je LPS-ami i SPS-ami. Po zlikwidowaniu sarcophytona do akwarium trafiła fungia - śliczności jest jażeniowo pomarańczowa fluo ale zdjęcie tego koloru nie wyłapało i to jest wkurzające! Ach te ledy!

10378376_IMG_0075.JPG

10378387_IMG_0078.JPG

Po dołożeniu kilku dużych SPS-ów konsumpcja w akwarium bardzo wzrosła dziś musiałem podkręcić reaktor wapnia bo KH Ca i Mg zaczęło zjeżdżać.

Jak jeszcze dołożę kilka sztuk będę musiał wymienić pompkę dozującą bo może mieć za małą wydajność. Dostałem dziś maila że mój automatyczny czyścik został naprawiony i wysłany do mnie. Na pewno dojdzie po nowym roku bo kurierzy mają 200% roboty więcej niż zwykle. Ale już się cieszę bo jak doszły duże korale to czyszczenie tylnej szyby jest bardzo niebezpieczne! Boję się aby nie uszkodzić przy czyszczeniu korali.

waldek123blau

waldek123blau

Stopniowo likwiduje korale miękkie i zastępuje je LPS-ami i SPS-ami. Po zlikwidowaniu sarcophytona do akwarium trafiła fungia - śliczności jest jażeniowo pomarańczowa fluo ale zdjęcie tego koloru nie wyłapało i to jest wkurzające! Ach te ledy!

10378371_IMG_0076.JPG

10378376_IMG_0075.JPG

10378387_IMG_0078.JPG

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.