Gość ShrimpFarm Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2017 Hej, witam wszystkich zaawansowanych i początkujących Akwarystów, pozwolę sobie zaprezentować tu swój mały 30 litrowy zbiornik, które założyłem jako totalny amator :). Przeszedłem i przechodzę w nim szereg plag i porażek, które wielokrotnie bardzo mnie bolały, ale mam nadzieję, że uda mi się wyprowadzić kosteczkę na prostą i będzie cieszyć oczy i zapewniać odpowiednie warunki dla jego mieszkańców. Teraz do szczegółów: Zbiorniczek kostka 30l full opti Filtracja kaskad aquaela matrix w jednej komorze Resun w drugiej Oświetlenie Nemo light Falownik ok. 4 kg żywej skały grzałka 50w aquaela Poglądowo zbiornik na filmie z czasem będę wrzucał coraz więcej filmów ze zbiornika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceragl Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2017 Zapowiada się ciekawa relacja czekam na następne w szczególności, że też jestem u początku przygody. Akwa sobie dojrzewa pomału Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elroy Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2017 Fajny filmik, czekam na następny Opowiedz o wspomnianych błędach i problemach.Na pewno się taka wiedza przyda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2017 Fajny filmik z fajnym komentarzem. Dawaj więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ShrimpFarm Zgłoś Napisano 14 Maja 2017 Hej będzie więcej na spokojnie, trochę roboty miałem i dopiero dziś wieczorem przysiądę, żeby nagrać zapewne karmienie grzybków bo mi trochę urosły i jedzą jak szalone. Co do błędów to nakręcę oddzielny film jak będzie trochę więcej czasu bo powiem szczerze, że to bardzo długa pogadanka będzie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ShrimpFarm Zgłoś Napisano 21 Maja 2017 W końcu się udało nakręcić coś nowego. Tym razem mała niespodzianka, która podniosła ciśnienie, a potem karmienie. Kosteczka aktualnie funkcjonuje bez większy problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mihow1979 Zgłoś Napisano 21 Maja 2017 A możesz pokazać fotkę ogólną? Cytuj MyReef 300 - 100x60x50h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ShrimpFarm Zgłoś Napisano 28 Lutego 2018 Jeszcze żyje, ale ilość błędów po drodze przeraża Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 1 Marca 2018 Jakieś nowe filmiki nakręciłeś, bo miało być ich więcej? Napisz coś o błędach, które popełniłeś. Może to się przydać innym z takim małym litrażem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adifoto Zgłoś Napisano 23 Marca 2018 kolego więcej więcej zdjęć opisz co tam w nim żyje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach