brzydzi Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2017 Muszę zastąpić swoją obecną pompę przy odpieniaczu nową. Obecna to aquamedic OR 3500. Jaką pompę polecacie do odpieńka o wymiarach: Rura główna 180mm Reakcyjna 90mm Kubeł 200mm Całkowita wysokość 560mm Wysokość rury głównej 380mm Odpieniacz zrobił skiba i opisany jest w tym wątku na aquarefie (mam nadzieję, że nie jest to problemem,że wstawiam tutaj odnośnik do drugiego forum) http://aqua-reef.pl/topic/100-skimmerek-z-odpadkow/#comment-642 Grzegorz Cytuj Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarekB30 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 Szukaj pompy z pobieraniem powietrza na poziomie 600 litrów /h Dariusz BarcikowskiWysłane z Samsung Galaxy S 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 Oki. Dzięki będę takiej szukał. Cytuj Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach