Vertiscire Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 (edytowane) usunięte Edytowane 3 Maja 2017 przez Vertiscire (wyświetl historię edycji) Cytuj Acropolis 800L ++ na ZEOVIT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cichyppg Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 Ja chce zrezygnować z tego niebieskiego. I chyba zastosuje czarne bo te do mnie nie przemawia. Tak jak ktoś wcześniej wspominał wygląda akwa bardzo sztucznie. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cichyppg Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 Niesamowite i zarazem dużą szansa na sukces. Doszło przed chwila u mnie do tarla 2 blazenkow w zbiorniku tylko blazny te 2 wiec jest duża szansa na utrzymanie. Żarcie mam także myślę że z odchowaniem nie będzie tak źle bo i tak leje fito i zooWysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foto Zgłoś Napisano 4 Maja 2017 To trzymamy kciuki za małych (bobasow) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 4 Maja 2017 Jak już się wyklują, to chcesz te małe błazenki odchować w akwarium ogólnym, czy w jakimś oddzielnym akwarium, kotniku? Bo w ogólnym, to raczej marne szanse, ale nie niemożliwe. Gdzieś, kiedyś czytałem tylko nie pamiętam gdzie, że komuś odchował się "jeden" błazenek w akwarium ogólnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cichyppg Zgłoś Napisano 5 Maja 2017 Nie nie do tych maluchów mam 120l zbiornik. Chciałbym go podłączyć do obiegu tzn do sumpa ale do osobnej komory poprostu przezuce parę glonów i zrobię dsb bo piachu jeszcze mam. W ogólnym w sumie nic narazie nie mam procz blaznow, krabow i krewetki oraz jezowca bo skladam nowa obsade i starych ryb sie pozbylem, może tez by dały rade tylko ze tutaj jest problem z karmieniem bo z tego co się dowiedziałem maluchy muszą mieć tyle papu ze w nich muszą pływać chyba że się uda no na teraz nic nie powiem ale cześć napewno zostawię w ogólnym na sprawdzenie :-) będzie co ma być ;-) Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 5 Maja 2017 No to powinno się udać, tylko nie wiadomo czy za pierwszym razem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cichyppg Zgłoś Napisano 5 Maja 2017 Pytanko male:Do mojej lampy ledowej 200W gdzie jest światło 50/50 aktynika z 10000K-15000K chce dołożyć świetlówki T5 powiedzcie mi jakie najlepiej wsadzić. Świetlówki bym montowac do odblysnika dostępnego na allegro w śmiesznej cenie 14 zł :-) maxymalnie długość to 80cm bo 88cm ma akwarium Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robteos Zgłoś Napisano 5 Maja 2017 T5 39W masz 85CM wiec tak na styk co do barwy świetlówki ciężko powiedzieć wszystko wedle uznania tak jak wielu osobą polecam sobie obejrzeć porównanie : Pozdrawiam. Cytuj Krauza [118x35x40H] + sump 45x45x38H Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cichyppg Zgłoś Napisano 5 Maja 2017 Dzięki za filmik. Chyba wybiorę coral plus bo najbardziej mi ta barwa odpowiada :-) dzięki jeszcze razWysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach