DarekB30 Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 (edytowane) Cladiella - obserwuję ją od kilku dni, tylko jeden fragment się tak mocno pompuje aż robi się przeźroczysty i wielki jak balon Trzyma się dosłownie na małym "włosku" pewnie się sama oderwie, ciekawe czy to naturalny sposób "rozmnażania" poprzez podział Edytowane 3 Maja 2017 przez DarekB30 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 Tak odpadnie i zaszczepi się gdzie indziej taka jej natura.Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarekB30 Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 (edytowane) 1 minutę temu, fresz33 napisał: Tak odpadnie i zaszczepi się gdzie indziej taka jej natura. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Pytam bo nie mam zbyt wiele doświadczenia z koralami miękkimi :-( to muszę ten kawałek oderwać i wyrzucić bo nie koniecznie chcę żeby się dzieliła na potęgę Edytowane 3 Maja 2017 przez DarekB30 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 U mnie też wiosnę poczuła i rzuca szczepkami. Ostatnim razem mała szczepka przyrosła do slimaczka columbella i biedny lazil tydzień z tym brzemieniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 sprawdź parametry jak mi skoczyło NO3 to w kila dni miałem 5 nowych szczepek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekberetłódz Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 Taki urok tego korala jak w porę nie urwiesz tego co dynda to jak ci się zacznie rozsiewać po akwarium to się dopiero narobi no chyba że lubisz taki las Cytuj 45 odmian korali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek Gr Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 Las z turkusowych drzewek nie jest zły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarekB30 Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 Parametry nie skoczyly... poprostu trzeba rwać i wywalac żeby się nie rozlazla po akwarium Dariusz BarcikowskiWysłane z Samsung Galaxy S 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
remii Zgłoś Napisano 4 Maja 2017 To raczej Capnella Cytuj 100x40x60h, Sunpower 6x39w, Vertex omega 130, 6045 + RW8, Tunze 1073.020, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach