atgorscy Zgłoś Napisano 15 Maja 2017 Do osób które mają doświadczenie z tym pokarmem, dziś odebrałem pierwszy raz ten pokarm od jadwigamorska. Po rozrobieniu i podaniu pipetą , korale pięknie pięknie polipują, jeszcze takiego efektu u nich nie widziałem. Jednak mój odpieniacz strasznie zaczął bardzo przelewać. W instrukcji nic nie jest o konieczności wyłączenia odpieniacza. Czy macie tak samo czy dałem za dużą dawkę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin-JM Zgłoś Napisano 16 Maja 2017 Witaj. U mnie odwrotnie. Po podaniu pokarmu piana opada na 2 godziny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekgolen Zgłoś Napisano 25 Maja 2017 Zazwyczaj jak włożysz rękę itp. do baniaka to odpieniacz od razu reaguje i siada na około 1godz. Może ustaw go bardziej na sucho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielj Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2017 Mój APF 600 przelewa po każdym pokarmie, dlatego wyłączam przy karmieniu na 10 minut. Cytuj 90x55x50+ sump. ATI 8x39W,Deltec A{F600. LPS-owo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach