Skocz do zawartości

Historia edycji

katani

katani

Godzinę temu, Marrcin napisał:

Jak twoje się mają Twoje zoa? Krewetka pomogła w tej kwestii?

Krewetka nie tylko pomogła, krewetka całkiem rozwiązała problem. Asteriny mam cały czas, żeby nie było. Ale harlequin wyjada największe, poza tym one się szybko mnożą. I skała marco rock jest tak skomplikowana, że krewetka nie wszędzie wejdzie. Żyje u mnie od 18 stycznia. I cały czas ma co jeść. Śmiem twierdzić, że w moim akwarium jest w stanie się wyżywić przez kolejnych kilka miesięcy. Co mnie cieszy, bo to piękne zwierzę.

Różnica jest taka, że asteriny nie dorastają do 1-2cm, jak wcześniej, tylko do 5-7mm max. I nie są w stanie zaszkodzić zoasom.

Zdjęcie z 24.09:

Zoanthus utter chaos and pink zippers

katani

katani

28 minut temu, Marrcin napisał:

Jak twoje się mają Twoje zoa? Krewetka pomogła w tej kwestii?

Krewetka nie tylko pomogła, krewetka całkiem rozwiązała problem. Asteriny mam cały czas, żeby nie było. Ale harlequin wyjada największe, poza tym one się syzbko mnożą. I skała marco rock jest tak skomplikowana, że krewetka nie wszędzie wejdzie. Żyje u mnie od 18 stycznia. I cały czas ma co jeść. Śmiem twierdzić, że w moim akwarium jest w stanie się wyżywić przez kolejnych kilka miesięcy. Co mnie cieszy, bo to piękne zwierze.

Różnica jest taka, że asteriny nie dorastają do 1-2cm jak wcześniej, tylko do 5-7mm max. I nie są w stanie zaszkodzić zoasom.

Zdjęcie z 24.09:

Zoanthus utter chaos and pink zippers

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.