Skocz do zawartości

Historia edycji

katani

katani

W dniu 30.11.2020 o 06:22, Jacek56 napisał:

A próbowałeś oświetlać glony 24/7? Myśle, że warto spróbować. 

od poniedziałku jadę 24/7 refugium, wywaliłem 3/4 glonów, mocną przecinkę zrobiłem.

Dzisiaj dotarła do mnie paczka z @JadwigaMorska. parka mandarynów, 3 kraby pustelniki Clibanarius africanus i 4 acry. Mandaryny poszły w skałę i koniec. Nie da się im zdjęć zrobić. Pływająi coś sobie skubią. 

Paczka zapakowana perfekt. woda w paczkach dojechała 24 stopnie, rybki kraby i korale w super formie. Szczepki wg opisu miały mieć 3-5cm, mają 5-8. Po południu pani Jadwiga zadzwoniła zapytać jak rybki i czy wszystko w porządku. Obsługa klienta bomba.

50679809362_68f43b2470_b.jpg

katani

katani

W dniu 30.11.2020 o 06:22, Jacek56 napisał:

A próbowałeś oświetlać glony 24/7? Myśle, że warto spróbować. 

od poniedziałku jadę 24/7 refugium, wywaliłem 3/4 glonów, mocną przecinkę zrobiłem.

Dzisiaj dotarła do mnie paczka z @JadwigaMorska. parka mandarynów, 3 kraby pustelniki Clibanarius africanus i 4 acry. Mandaryny poszły w skałę i koniec. Nie da się im zdjęć zrobić. Pływająi coś sobie skubią. 

Paczka zapakowana perfekt. woda w paczkach dojechała 24 stopnie, rybki kraby i korale w super formie. Szczepki wg opisu miały mieć 3-5cm, mają 5-8. Po południu pani Jadwiga zadzwoniła zapytać jak rybki i czy wszystko w porządku. Obsługa klienta.

50679809362_68f43b2470_b.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.