Skocz do zawartości

Historia edycji

katani

katani

1 godzinę temu, Jacek56 napisał:

Ph - brak informacji ?????

bez zmian. Największy wpływ na pH ze wszystkich czynników ma wietrzenie salonu, ale ze względu na aurę za oknem raczej w ograniczonym zakresie.

Godzinę temu, Starazolin napisał:

A jak nowe Acry ? 

Rosną. Dzisiaj posadziłem je na skale. Pewnie, jak to acry, jakiś czas nie będą rosnąć a potem pójdą.

50687571676_bfa48a469d_b.jpg

Krzysiek daj znać kiedy po kamyk wpadniesz, to go do akwa z sumpa przełożę na kilka dni.

Co do mandarynów. Samiczka zwiedza całe akwarium i skubie skałę. Samiec siedzi w jednym miejscu.

Synchiropus splendidus

Na razie chyba nie wcisnę do akwarium żadnych nowych szczepek. Chyba, że coś na dno. Muszę się pozbyć dużej seriatopory,  to będzie miejsce na nowe.

50660545087_f79acb6cf6_b.jpg

katani

katani

1 godzinę temu, Jacek56 napisał:

bez zmian. Największy wpływ na pH ze wszystkich czynników ma wietrzenie salonu, ale ze względu na aurę za oknem raczej w ograniczonym zakresie.

A jak nowe Acry ? 

Rosną. Dzisiaj posadziłem je na skale. Pewnie, jak to acry, jakiś czas nie będą rosnąć a potem pójdą.

Krzysiek daj znać kiedy po kamyk wpadniesz, to go do akwa z sumpa przełożę na kilka dni.

Co do mandarynów. Samiczka zwiedza całe akwarium i skubie skałę. Samiec siedzi w jednym miejscu.

Synchiropus splendidus

katani

katani

Godzinę temu, Jacek56 napisał:

bez zmian. Największy wpływ na pH ze wszystkich czynników ma otwarte wietrzenie salonu, ale ze względu na aurę za oknem raczej w ograniczonym zakresie.

A jak nowe Acry ? 

Synchiropus splendidus

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.