Robi się ciasno, ale kolorowo i skała obrasta koralami a na tym mi zależało hobby wciągnęło i to bardzo do tego stopnia, że gdzie przechodzę i widzę jaką półkę to liczę ilu litrowe akwarium się na nim zmieści w planach jest coś w okolicy 400 może max 500l ale doczekam przynajmniej do pełnego roku istnienia tego akwa żeby zobaczyć czy faktycznie idę dobrą metodą. @maciej01 dzięki za dobre słowo swoją drogą midas piękna rybka która zaskakuje sposobem "parkowania" tyłem w dziurach w skale i spaniem na piasku
Historia edycji
Robi się ciasno, ale kolorowo i skała obrasta koralami a na tym mi zapeżało hobby wciągnęło i to bardzo do tego stopnia, że gdzie przechodzę i widzę jaką półkę to liczę ilu litrowe akwaroum soę na nim zmieści w planach jest coś w okolicy 400 może max 500l ale doczekam przynajmniej do pełnego roku istnienia tego akwa żeby zobaczyć czy faktycznie idę dobrą metodą. @maciej01 dzięki za dobre słowo swoją drogą midas piękna rybka która zaskakuje sposobem "parkowania" tyłem w dziurach w skale i spaniem na piasku
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.