Skocz do zawartości

Historia edycji

RaLe

RaLe

A ja postawił bym się na miejscu właścicieli marki Aquaforest. Cel prowadzenia biznesu? Zarabianie pieniędzy, jasne (dobra zabawa i pasja przy okazji :D). Przy ich globalnym zasięgu, głównym rynkiem zbytu jest..., na pewno nie Polska. Ceny na polskim rynku muszą być takie żeby poza oficjalnymi kanałami sprzedaży produkty nie szły na zachód taniej. Sam uważam że ceny produktów są za wysokie. Niemniej jednak mamy wolny rynek, chcę używać ich produktów używam, a jak nie to nie używam. Dla mnie to proste. A klient wtedy jest dobry jak kupuje i płaci. Na pewno np. wielu polaków w USA kupuje ich produkty bo polskie - kurde patrioci.

Sam używam np. soli probiotycznej aquaforest i właśnie mi się kończy i szczerze to szukam alternatywy, nie dlatego że zła tylko dlatego że w moim przekonaniu jest za droga.

RaLe

RaLe

A ja postawił bym się na miejscu właścicieli marki Aquaforest. Cel prowadzenia biznesu? Zarabianie pieniędzy, jasne (dobra zabawa i pasja przy okazji :D). Przy ich globalnym zasięgu, głównym rynkiem zbytu jest..., na pewno nie polska. Ceny na polskim rynku muszą być takie żeby poza oficjalnymi kanałami sprzedaży produkty nie szły na zachód taniej. Sam uważam że ceny produktów są za wysokie. Niemniej jednak mamy wolny rynek, chcę używać ich produktów używam, a jak nie to nie używam. Dla mnie to proste. A klient wtedy jest dobry jak kupuje i płaci. Na pewno np. wielu polaków w USA kupuje ich produkty bo polskie - kurde patrioci.

Sam używam np. soli probiotycznej aquaforest i właśnie mi się kończy i szczerze to szukam alternatywy, nie dlatego że zła tylko dlatego że w moim przekonaniu jest za droga.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.