Z tego co widzę, kilku z Was używa już jakiś czas oświetlenia Aquaela. Zetknęłam się z opinią, że pod nim rosną dobrze tylko glony, ale... z moim firmowym DIY-"super" oświetleniem mam ciągle problemy. Mega-wypas-lampa dedykowana, zrobiona specjalnie do zestawu, już drugi raz w ciągu kwartału się zepsuła (przepalona dioda). I zastanawiam się nad zmianą na którąś z lamp Aquaela (poza tym bardzo podoba mi się barwa ich aktynicznego światła). Warto? Ktoś, coś poradzi? czy ten Aquael rzeczywiście taki kiepski, czy tylko ma w pewnych kręgach złą prasę i korale pod nim normalnie rosną? (nie mam SPSów, tylko miękkie + proste LPS).
Historia edycji
Z tego co widzę, kilku z Was używa już jakiś czas oświetlenia Aquaela. Zetknęłam się z opinią, że pod nim rosną dobrze tylko glony, ale... z tym "super" oświetleniem mam ciągle problemy. Mega-wypas-lampa dedykowana, zrobiona specjalnie do zestawu, już drugi raz w ciągu kwartału się zepsuła (przepalona dioda). I zastanawiam się nad zmianą na którąś z lamp Aquaela (poza tym bardzo podoba mi się barwa ich aktynicznego światła). Warto? Ktoś, coś poradzi? czy ten Aquael rzeczywiście taki kiepski, czy tylko ma w pewnych kręgach złą prasę i korale pod nim normalnie rosną? (nie mam SPSów, tylko miękkie + proste LPS).
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.