Skocz do zawartości

Historia edycji

twistman

twistman

Potwierdzam działanie tego lekarstwa. Po przyniesieniu chetonika do firmowego zbiornika wszystkie ryby złapały okropną ospę. Stan ryb był okropny. Zastosowanie lekarstwa przyniosło widoczne efekty już po podaniu 2 pierwszych dawek. Kluczem jest stosowanie specyfiku zgodnie z zaleceniami producenta. Ja niestety nie miałem możliwości podawania co 12 godzin. Jako że to zbiornik firmowy to dawki szły o godz. 8.30 i ok 17.00. Lek podawałem dluzej bo ok. 17 dni. Od kuracji minęło kilka tygodni. Ryby są czyste i w świetnej kondycji. Obyło się bez strat. W końcu jest lek na ospę, który naprawdę działa....

twistman

twistman

Potwierdzam działanie tego lekarstwa. Po przyniesieniu chetonika do firmowego zbiornika wszystkie ryby złapały okropną ospę. Stan ryb był okropny. Zastosowanie lekarstwa przyniosło widoczne efekty już po podaniu 2 pierwszych dawek. Kluczem jest stosowanie specyfiku zgodnie z zaleceniami producenta. Ja niestety nie miałem możliwości podawania co 1w godzin. Jako że to zbiornik firmowy to dawki szły o godz. 8.30 i ok 17.00. Lek podawałem dluzej bo ok. 17 dni. Od kuracji minęło kilka tygodni. Ryby są czyste i w świetnej kondycji. Obyło się bez strat. W końcu jest lek na ospę, który naprawdę działa....

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.