Skocz do zawartości

Historia edycji

Arturro

Arturro

16 godzin temu, fresz33 napisał:

Tylko że kurcze niebezpiecznie i jak to mówią nie znasz dnia ani godziny swojego życia:P ja sam planuje coś na początek sierpnia.

Z tym niebezpieczeństwem to bym polemizował. Sierpień w tamtym regionie- z hotelu nie da się wyjść taki upał.

44 minuty temu, sliwka220 napisał:

Loty - jest sporo lotów Ryanairem, a ostatnio LOT otworzył też połączenia z kilku polskich miast prosto do Izraela bez przesiadek w Warszawie.
Ja leciałem z żoną właśnie Ryanair z Krakowa prosto do Eilatu za 200 zł na osobę.

Dziękuję.

44 minuty temu, sliwka220 napisał:

Można też zawsze skoczyć na drugą stronę zatoki do Jordanii, ale nam jakoś nie starczyło na to czasu.

Samodzielnie czy tylko z wycieczką ? 

I ostatnie pytanie, ;) resztę sobie doczytam

Będąc na miejscu, czy wiesz jak płetwonurkowie oceniali rafę od strony Eliatu ? Tak np w skali od 1 do 5.  

Arturro

Arturro

Tylko że kurcze niebezpiecznie i jak to mówią nie znasz dnia ani godziny swojego życia:P ja sam planuje coś na początek sierpnia.

Z tym niebezpieczeństwem to bym polemizował. Sierpień w tym regionie- z hotelu nie da się wyjść taki upał.

43 minuty temu, sliwka220 napisał:

Loty - jest sporo lotów Ryanairem, a ostatnio LOT otworzył też połączenia z kilku polskich miast prosto do Izraela bez przesiadek w Warszawie.
Ja leciałem z żoną właśnie Ryanair z Krakowa prosto do Eilatu za 200 zł na osobę.

Dziękuję.

43 minuty temu, sliwka220 napisał:

Można też zawsze skoczyć na drugą stronę zatoki do Jordanii, ale nam jakoś nie starczyło na to czasu.

Będąc na miejscu, czy wiesz jak płetwonurkowie oceniali rafę od strony Eliatu ? Tak np w skali od 1 do 5.  

Arturro

Arturro

Z tym niebezpieczeństwem to bym polemizował. Sierpień to z hotelu nie da się wyjść taki upał.

35 minut temu, sliwka220 napisał:

Dziękuję.

37 minut temu, sliwka220 napisał:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.