Skocz do zawartości

Historia edycji

rafik73

rafik73

No widzicie jak to jest :) 

Ja jak idę po rybkę do sklepu to sobie ją wybieram starannie spośród dostępnych -nigdy nie kupuję rybek przez interent . Czyli kota w worku :) 

Oczywiście są sklepy które to praktykują z powodzeniem -ale ja wolę sam . 

Mam z erybki wszsytkie ryby- łącznie z Naso, z Białobrodym - nie narzekam . 

Fakt , że w erybce jest mega przemiał i żeby kupić swoją ulubioną rybkę trzeba się spieszyć -więc kwarantanne to mają ryby które się nie sprzedały :)

Ale dziwi mnie tekst : kupiłem rybę w worku miała obgryziony ogon nie jadła i zdechła .

Krzysiek -To jak ją sobie  wybrałeś ? Przeciez one nie pływają w czarnych workach . 

Proszę was nie broniąc  sklepu przykładajcie się trochę do zakupów .

rafik73

rafik73

Ja jak idę po rybkę do sklepu to sobie ją wybieram starannie spośród dostępnych -nigdy nie kupuję rybek przez interent . Czyli kota w worku :) 

Fakt , że w erybce jest mega przemiał i żeby kupić swoją ulubioną rybkę trzeba się spieszyć -więc kwarantanne to mają ryby które się nie sprzedały :)

Ale dziwi mnie tekst : kupiłem rybę w worku miała obgryziony ogon nie jadła i zdechła .

Krzysiek -To jak ją sobie  wybrałeś ? Przeciez one nie pływają w czarnych workach . 

Proszę was nie usprawiedliwając sklepu przykładajcie się trochę do zakupów .

rafik73

rafik73

To jak ją sobie  wybrałeś ? Przeciez one nie pływają w czarnych workach . 

Proszę was nie usprawiedliwając sklepu przykładajcie się trochę do zakupów .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.