Rzecz w tym że jak dotykam diod to są naprawdę gorące. W W-wie ostatnio ciągle pada i przed podłączeniem reaktora nie miałem problemu z utrzymaniem temperatury 25 st. W starym już nic nie będę dlubać. Diody do nowego przyjdą w tygodniu i jak je zamontuje podłączam nowy zestaw. W tym momencie temp na zewnątrz mam 24 st. Wyłączyłem ledy w reaktorze i ustawiłem grzałkę na 25 st. Położyłem obok akwarium termometr pokojowy żeby poznać temperaturę w pokoju. Za kilka godzin się okaże co podnosi temperaturę, reaktor czy otoczenie.
Historia edycji
Rzecz w tym że jak dotykam diod to są naprawdę gorące. W W-wie ostatnio ciągle pada i przed podłączeniem reaktora nie miałem problemu z utrzymaniem temperatury 25 st. W starym już nic nie będę dlubać. Diody do nowego przyjdą w tygodniu i jak je zamontuje podłączenia nowy zestaw. W tym momencie temp na zewnątrz mam 24 st. Wyłączyłem ledy w reaktorze i ustawiłem grzałkę na 25 st. Położyłem obok akwarium termometr pokojowy żeby poznać temperaturę w pokoju. Za kilka godzin się okaże co podnosi temperaturę, reaktor czy otoczenie.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.