Skocz do zawartości

Historia edycji

kilu

kilu

Spoko masz rację ale każdy musi sam zdecydować co dla niego lepsze. Ja np raczej nigdy nie będę tego lal glownie ze względów ekonomicznych. Jestem pewien tego co leje do baniaka ponieważ hoduje według sprawdzonych przepisów i trzymam sie ich scisle. Do mojego baniaka docelowa dawka dzienna kupowanego Fito  to ok 25ml to ta butelka za 90 zeta starczyla by mi na 10dni (docelowo). Wiadomo teraz jesZcze nie musZę tyle lać ani nigdy moge nie osiagnac dawki docelowej ale popieramy sie zaleceniami producenta. Nie myśl że uważam że nie masz racji wręcz przeciwnie ale uważam że każdy musi dobrać metodę do siebie i swojego baniaka. Tak czy siak warto karmić Fito tyle ze to żywe z forum wychodzi dużo taniej. Wiesz po co ludzie hoduja sałatę w ogródkach jak można kupić w hipermarketach a jednak...

kilu

kilu

Spoko masz rację ale każdy musi sam zdecydować co dla niego lepsze. Ja np raczej nigdy nie będę tego lal elglownie ze względów ekonomicznych. Jestem pewien tego co leje do baniaka ponieważ choruje według sprawdzonych przepisów. Do mojego baniaka docelowa dawka dzienna to ok 25ml to ta butelka za 90 zeta starczyla by mi na 10dni (docelowo). Wiadomo teraz jesZcze nie musZę tyle lać hipotetycznie. Nie myśl że uważam że nie masz racji wręcz przeciwnie ale uważam że każdy musi dobrać metodę do siebie i swojego baniaka. Tak czy siak warto karmić Fito 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.