Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

@BzykU  ta elektrownie robiła firma HeliosPower - nie wiem dokładnie co tam zostalo zastosowane poza tym, ze to tez jest SolarEdgowa instalacja. Mogę Ci natomiast podać co u mnie miało stanąć w zeszłym roku gdyby mój wniosek gdzieś nie przepadł. Podejrzewam, że panele tej samej firmy tam sa.

12 modułów polikrystalicznych 260 W (produkt polski) - SV60P.4 - Selfa
 Inwerter SOLAR EDGE 1 –fazowy (produkt izraelski) - SE3000-ER

oraz power optimizery pod każdy panel - czyli możliwość sterowania mocą każdego panelu oddzielnie. Nie ma potrzeby obniżenia wydajności całości w przypadku zacienienia np. jednego panelu. Każdy panel może pracować z różną wydajnością w zależności od warunków otoczenia.

VDR

VDR

@BzykU  ta elektrownie robiła firma HeliosPower - nie wiem dokładnie co tam zostalo zastosowane poza tym, ze to tez jest SolarEdgowa instalacja. Mogę Ci natomiast podać co u mnie miało stanąć w zeszłym roku gdyby mój wniosek gdzieś nie przepadł.

12 modułów polikrystalicznych 260 W (produkt polski) - SV60P.4 - Selfa
 Inwerter SOLAR EDGE 1 –fazowy (produkt izraelski) - SE3000-ER

oraz power optimizery pod każdy panel - czyli możliwość sterowania mocą każdego panelu oddzielnie. Nie ma potrzeby obniżenia wydajności całości w przypadku zacienienia np. jednego panelu. Każdy panel może pracować z różną wydajnością w zależności od warunków otoczenia.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.