Skocz do zawartości

Historia edycji

Steron

Steron

Mam briareum i to na pewno nie wieloszczety. W moim siedzi ich mnóstwo- ciągle po nim łaża. chowa się dopiero jak krab po nim przejdzie, lub salarias przysiądzie. Lubi światło. Pierwszy się do światła otwiera (ten koral) i ostatni zamyka po jego wyłączeniu. Obstawiam jak wyżej masz za czystą wodę wypraną z NO3. Możesz zrobić test i zapodać do akwarium więcej papu, skręcić odpieniacz, lub dozować KNO3 i sprawdzić czy się nie otworzy. Ten koral lubi cyrkulację, ale jak jej brak to też sobie radzi. Sprawdź azotany. Raz jak go porządnie przyciąłem to mi się nie otwierał kilka dni, a tak to żadnych problemów.

Steron

Steron

Mam briareum i to na pewno nie wieloszczety. W moim siedzi ich mnóstwo- ciągle po nim łaża. chowa się dopiero jak krab po nim przejdzie, lub salarias przysiądzie. Lubi światło. Pierwszy się do światła otwiera (ten koral) i ostatni zamyka po jego wyłączeniu. Obstawiam jak wyżej masz za czystą wodę wypraną z NO3. Możesz zrobić test i zapodać do akwarium więcej papu, skręcić odpieniacz, lub dozować KNO3 i sprawdzić czy się nie otworzy. Ten koral lubi cyrkulację, ale jak jej brak to też sobie radzi. Sprawdź azotany.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.