Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

39 minut temu, SU1 napisał:

Była obiegowa , były dwa cyrkulatory   a w ICP cyny nie mam wcale . 

Ktokolwiek widział konstrukcję pompy jakiejkolwiek musiałby dojść do wniosku, że musiałaby się uwalniać - z plastiku obudowy, z oski wirnika lub samego wirnika. Jebao ma zdaje sie ceramiczna oske. Dlatego pytam bo może jakiś błąd popełniam w myśleniu.

4 minuty temu, dla syna napisał:

Nie mam pojęcia, ale to info jest od dwóch niezależnych serwisów, które badały wodę icp. Tam gdzie  były zastosowane osprzęty jebao/aqua nova był wysoki poziom cyny. 

A możesz się dowiedzieć, zanim zaczniesz propagować niesprawdzone teorie ? :)  Serwis badał wodę ludzi z akwarium ? Co to za serwisy ? Możesz uchylić rąbka tajemnicy ?

VDR

VDR

33 minuty temu, SU1 napisał:

Była obiegowa , były dwa cyrkulatory   a w ICP cyny nie mam wcale . 

Ktokolwiek widział konstrukcję pompy jakiejkolwiek musiałby dojść do wniosku, że musiałaby się uwalniać - z plastiku obudowy, z oski wirnika lub samego wirnika. Dlatego pytam bo może jakiś błąd popełniam w myśleniu.

2 minuty temu, dla syna napisał:

Nie mam pojęcia, ale to info jest od dwóch niezależnych serwisów, które badały wodę icp. Tam gdzie  były zastosowane osprzęty jebao/aqua nova był wysoki poziom cyny. 

A możesz się dowiedzieć, zanim zaczniesz propagować niesprawdzone teorie ? :)  Serwis badał wodę ludzi z akwarium ? Co to za serwisy ? Możesz uchylić rąbka tajemnicy ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.