Skocz do zawartości

Historia edycji

pokson

pokson

DeepRed mogę zamienić na jakiś CoolWhite a full spektrum na UV. Co do odległości to zawsze mogę diody zamocować bliżej siebie. W sumie to lampa nie musi oświetlać tak mocno rogów akwarium:

59a448961c947_Beznazwy-1.thumb.jpg.8839d17a615d5753ed3b5038d24f63c4.jpg

Nie napisałem wcześniej że schemat ma zachowane proporcje. Wymiary kształtów reprezentujących diody i odległości są takie jak będzie w rzeczywistości.

Z tą regulacją potencjometrem to było by dobre gdyby można było te pięćdziesiątki można by regulować.

Jak na razie zamówiłem 6 pięćdziesiątek RoyalBlue i sterownik aQma wraz z bluetooth, przetwornicę i płytkę montażową do driverów... tylko tak teraz patrzę i te płytki są dedykowane do driverów 2-32V (końcówka L). Nic nie pisze o tych z końcówką H (2-52V)

edit.

Na innym forum znalazłem taki o to opis lampy:

HTB1XeswOFXXXXb_XXXXq6xXFXXX8.jpg.d9a428d99f096d47eb15633c50509d5b.jpg

Jak myślicie, można się na tym schemacie wzorować? 

pokson

pokson

DeepRed mogę zamienić na jakiś CoolWhite a full spektrum na UV. Co do odległości to zawsze mogę diody zamocować bliżej siebie. W sumie to lampa nie musi oświetlać tak mocno rogów akwarium:

Nie napisałem wcześniej że schemat ma zachowane proporcje. Wymiary kształtów reprezentujących diody i odległości są takie jak będzie w rzeczywistości.

Z tą regulacją potencjometrem to było by dobre gdyby można było te pięćdziesiątki można by regulować.

Jak na razie zamówiłem 6 pięćdziesiątek RoyalBlue i sterownik aQma wraz z bluetooth, przetwornicę i płytkę montażową do driverów... tylko tak teraz patrzę i te płytki są dedykowane do driverów 2-32V (końcówka L). Nic nie pisze o tych z końcówką H (2-52V)

pokson

pokson

DeepRed mogę zamienić na jakiś CoolWhite a full spektrum na UV. Co do odległości to zawsze mogę diody zamocować bliżej siebie:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.